Skip to main content

Soepgroente drogen

Excalibur 4948CDFB recepten

Gedroogde soepmixen

Gedroogde soepmixen zijn geweldig om bij de hand te hebben voor snelle maaltijden als je niet veel ingrediënten in de koelkast hebt staan. Ze zijn meestal sneller te koken dan gewone soepen, wat u kostbare tijd bespaart. Het is betaalbaar, neemt niet te veel ruimte in en is niet bederfelijk.

Soepgroente drogen gaat sneller als fruit drogen zoals dat het geval is bij banaan drogen. Dit komt omdat er minder vocht in de soepgroente zit en ze ook dunner zijn.

Dieet

Wat voor dieet u ook volgt, er is altijd een gedroogde soepmix voor u. Als je een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet volgt, heb je waarschijnlijk baat bij een droge soepmix op basis van eiwitten. Ze bevatten meestal bonen of linzen als basis.

Als u een veganistisch of volledig voedsel dieet eet, kunt u het beste zoeken naar gedroogde soepmixen op basis van groenten. Deze bevatten het minst waarschijnlijk dierlijke producten. Soepen op basis van groenten zijn ook geweldig voor mensen die een caloriearm dieet volgen.

U kunt ook soepmixen op basis van bouillon, noedelsoepmixen, soepmixen op basis van zuivel / room en soepmixen op basis van granen krijgen.

Wartmann Teflonmat 40 x 40
 
Prijs
Wartmann Siliconenmat 40x40cm
 
Prijs
Wartmann WM-2006 DH
Onze keuze Wartmann WM 1902 DH
Espressions EP5600

Bekijk onze voedeldrogers pagina voor mee info en de beste modellen.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *