Deluxe voedseldroger

Wil jij graag een deluxe voedseldroger?

Kijk dan niet verder hieronder een aantal zeer degelijke deluxe voedseldrogers! Deluxe voedseldrogers onderscheiden zich van goedkopere slecht van kwaliteit broodroosters. Deluxe voedseldrogers zien er elegant uit en zijn van robuust materiaal gemaakt dat zeer stevig is en gaan jaren mee.

Bekijk de pagina beste voedseldroger voor meer info en suggesties.

10
voedseldroger
Vita5 Nobel Pro 6 Winnaar 2022
De best beoordeelde droogoven uit al onze testen! Met 6 RVS lades en een droogoppervlakte van 0,6 m² kan je een grote hoeveelheid voedsel tegelijk drogen. Compact design met handvatten perfect voor thuisgebruik. RVS en BPA-vrij.
We hebben de Vita5 Nobel Pro 6 een 3 tal weken getest op kwaliteit, functie en gebruiksgemak. Winnaar van het jaar 2022!
10
Vita5 Nobel Pro 10
Als je nog meer voedsel wilt drogen ga dan voor de Vita5 Nobel Pro10. Dezelfde kwaliteit en functies als zijn kleine broer maar dan met 10 lades en een droogoppervlakte van maar liefst 1,45m²! Binnenkant volledig RVS en BPA-vrij!
Als je van plan bent om veel voedsel tegelijk te drogen dan heb je met deze droogoven voldoende capaciteit. Volledig in RVS.
Meer dan 100 beproefde recepten die uitnodigen om meteen zelf aan de slag te gaan. Fruit, groenten en kruiden drogen was nog nooit zo makkelijk.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur EX4548CDB
Aanbieding
1 jaar geleden

Excalibur EX4548CDB

De Excalibur EX4548CDB is gemakkelijk schoon te maken en vocht zal op de bodem van de naadloze laden vallen. Flexibele voedselrekken houden voedsel op zijn plaats boven het ladeframe. De regelbare thermostaat zorgt voor perfect drogen. Het vierkante ontwerp van de laden vergroot de droogruimte in vergelijking met een standaard droogkast met ronde laden. Inclusief 5 polycarbonaat laden die vaatwasmachinebestendig zijn.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur 4926T220FB
Aanbieding
3 jaar geleden

Excalibur 4926T220FB

Hij is heel gemakkelijk schoon te maken. De flexibele lade houdt het voedsel boven het lade-bodem. De instelbare thermostaat zorgt voor een perfecte droging. 9 lades van polycarbonaat worden standaard meegeleverd en kunnen in vaatwassers worden gebruikt.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur 4400220F
Aanbieding
3 jaar geleden

Excalibur 4400220F

Deze compacte Excalibur droger is geschikt voor kleine huishoudens of bij plaatsgebrek. De Excalibur droogt ook bij lage temperatuur (onder 40 graden). De luchtstroom in de Excalibur gaat horizontaal over het voedsel. U kunt dus meer dan alleen groente en fruit drogen.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur 4948CDFB
Aanbieding
3 jaar geleden

Excalibur 4948CDFB

De Excalibur 4948CDFB is een duurzame luxe dehydrator voor de veeleisende gebruiker. Met 9 droogrekken kan je er veel voedsel tegelijk droger. Robuust design.
Toevoegen aan vergelijken
Brod en Taylor Sahara
Aanbieding
3 jaar geleden

Brod en Taylor Sahara

De Brod en Taylor Sahara is uniek in zijn assortiment. Je kunt het makkelijk meenemen overal het is opvouwbaar. Hoge kwaliteit en indrukwekkende resultaten.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur EXC10ELF
Aanbieding
3 jaar geleden

Excalibur EXC10ELF

De nieuwste Excalibur droger, helemaal in RVS inox staal uitgevoerd. Zowel de lades als het huis zijn van staal. Geen kunststof onderdelen. Deze Excalibur is voorzien van de nieuwste technieken en digitale sturing. Zo kunnen er twee droogtemperaturen geprogrammeerd worden. Daarmee kunt u aan het begin sneller op een hoge luchttemperatuur drogen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Beste Voedseldroger
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0