Deluxe voedseldroger

Wil jij graag een deluxe voedseldroger?

Kijk dan niet verder hieronder een aantal zeer degelijke deluxe voedseldrogers! Deluxe voedseldrogers onderscheiden zich van goedkopere slecht van kwaliteit broodroosters. Deluxe voedseldrogers zien er elegant uit en zijn van robuust materiaal gemaakt dat zeer stevig is en gaan jaren mee.

Bekijk de pagina beste voedseldroger voor meer info en suggesties.

10
beste dehydrator
De best beoordeelde droogoven uit al onze testen! Met 6 RVS lades en een droogoppervlakte van 0.48 m² kan je een grote hoeveelheid voedsel tegelijk drogen. Sterke RVS behuizing en BPA-vrij. Dubbelwandig met isolatie
We hebben de Wartmann WM-2206 DH meermaals getest op kwaliteit, functie en gebruiksgemak. Winnaar van het jaar 2023!
10
welke-voedseldroger-kopen
Als je nog meer voedsel wilt drogen ga dan voor de Wartmann WM-2110 DH. Dezelfde kwaliteit en functies als zijn kleine broer maar dan met 10 lades en een droogoppervlakte van maar liefst 1,1m².
Als je van plan bent om veel voedsel tegelijk te drogen dan heb je met deze droogoven voldoende capaciteit. Volledig in RVS.
Meer dan 100 beproefde recepten die uitnodigen om meteen zelf aan de slag te gaan. Fruit, groenten en kruiden drogen was nog nooit zo makkelijk.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur EX4548CDB
Aanbieding
2 jaar geleden

Excalibur EX4548CDB

 329.00
Het vierkante ontwerp van de laden vergroot de droogruimte in vergelijking met een standaard droogkast met ronde laden. Inclusief 5 polycarbonaat laden die vaatwasmachinebestendig zijn.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur 4926T220FB
Aanbieding
4 jaar geleden

Excalibur 4926T220FB

Hij is heel gemakkelijk schoon te maken. De flexibele lade houdt het voedsel boven het lade-bodem. De instelbare thermostaat zorgt voor een perfecte droging. 9 lades van polycarbonaat worden standaard meegeleverd en kunnen in vaatwassers worden gebruikt.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur 4400220F
Aanbieding
4 jaar geleden

Excalibur 4400220F

Deze compacte Excalibur droger is geschikt voor kleine huishoudens of bij plaatsgebrek. De Excalibur droogt ook bij lage temperatuur (onder 40 graden). De luchtstroom in de Excalibur gaat horizontaal over het voedsel. U kunt dus meer dan alleen groente en fruit drogen.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur 4948CDFB
Aanbieding
4 jaar geleden

Excalibur 4948CDFB

 535.00
De Excalibur 4948CDFB is een duurzame luxe dehydrator voor de veeleisende gebruiker. Met 9 droogrekken kan je er veel voedsel tegelijk droger. Robuust design.
Toevoegen aan vergelijken
Brod en Taylor Sahara
Aanbieding
4 jaar geleden

Brod en Taylor Sahara

 499.00
De Brod en Taylor Sahara is uniek in zijn assortiment. Je kunt het makkelijk meenemen overal het is opvouwbaar. Hoge kwaliteit en indrukwekkende resultaten.
Toevoegen aan vergelijken
Excalibur EXC10ELF
Aanbieding
4 jaar geleden

Excalibur EXC10ELF

De nieuwste Excalibur droger, helemaal in RVS inox staal uitgevoerd. Zowel de lades als het huis zijn van staal. Geen kunststof onderdelen. Deze Excalibur is voorzien van de nieuwste technieken en digitale sturing. Zo kunnen er twee droogtemperaturen geprogrammeerd worden. Daarmee kunt u aan het begin sneller op een hoge luchttemperatuur drogen.
Product Expert bij

Productarchives.net is het team verantwoordelijk voor voedseldroger-tests.nl, Ons doel? De beste koopgidsen maken met "betrouwbare echte reviews" zodat mensen beter kunnen over gaan tot een aankoop.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Beste Voedseldroger
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0